Vappu 2018

1.5.18

Kattaukset klo 12.00 ja 15.00

 

Taittinger Brut Reserve, Taittinger, Champagne, France  14€/84€

 

ALKURUOKIA 

Silliä ja parsaa, hollandaisea ja uppomunaa

16€

Bosgårdin luomu Charolaistartar

16€

Hiedan lankku

18€

 

PÄÄRUOKIA

Bosgårdin luomu Charolais marmorifileetä ja savuluuydinkastiketta

27€

Hiedan kalapuikot, lasimestarin kasviksia ja kylmäsavuhauenmätimajoneesia

27€

Maa-artisokkapasta

22€

 

MAKEAA 

Hiedan munkki ja suklaajäätelöä

8€

 

Menu kolme ruokalajia 46€

 

Valkoviinit 

Le Petit Balzahar Blanc, Pierrick Harang, Lanquedolc-Roussillon, France 7€/40€

Wildwein Riesling, Friedrich Becker, Pfaltz, Germany  11€/ 68€

 

 

Punaviinit 

Le Petit Balzahar Rouge, Pierrick Harang, Lanquedoc-Roussillon, France 7€/40€

Cuvée Pour Mon Pére, Chateau de Gaure, Lanquedoc-Roussillon, France 12€/74€

 

Jälkiruokaviini

Yarden Heights, Colan Heights, Israel 14€/69€